Ми майже відразу вирішили, якою має бути вільна тема, і довго-довго говорили про солодощі у нашому житті.
Як виявилося, кожен має неповторний досвід поїдання солодощів. На зустрічі ми стікали слинками і говорили про:
* японські солодощі - доріякі і моті (і не можна було не згадати про відповідний кулінарний курс в УЯЦ);
* шоколад - зі смаком перцю, солі чи кардамону,100%-ий шоколад без домішок;
* торти - дивовижна la torta і традиційний для клубу Наполеон (із практичними вправами);
* гіркий присмак у солодких стравах - про гастрономічну красу марципанів, вишневих і персикових кісточок у нашому меню;
* дивовижні фрукти: дуріани, карамболі і плоди пристрасті;
* чудернацькі способи поїдання більш звичайних фруктів і страв: апельсини із сіллю і борщ по-філіппінськи, варення із зелених горіхів і молоко із цукром на ніч.
* японські солодощі - доріякі і моті (і не можна було не згадати про відповідний кулінарний курс в УЯЦ);
* шоколад - зі смаком перцю, солі чи кардамону,100%-ий шоколад без домішок;
* торти - дивовижна la torta і традиційний для клубу Наполеон (із практичними вправами);
* гіркий присмак у солодких стравах - про гастрономічну красу марципанів, вишневих і персикових кісточок у нашому меню;
* дивовижні фрукти: дуріани, карамболі і плоди пристрасті;
* чудернацькі способи поїдання більш звичайних фруктів і страв: апельсини із сіллю і борщ по-філіппінськи, варення із зелених горіхів і молоко із цукром на ніч.
Комментариев нет:
Отправить комментарий